Ezekben az országokban lesz szükséged adapterre

Az alábbiakban ellenőrizheted, hogy az országban, ahová utazol, milyen aljzatokat használnak, és megnézheted, kell-e adaptert vinned magaddal.


Ha Európán kívül utazol, joggal merül fel benned a kérdés, hogy fogod-e tudni használni a telefontöltődet a szállodában, vagy kell-e adaptert vinned. A legtöbb szállodában lehet kölcsönözni a recepción, de ha többen utaztok, vagy sok kütyüt visztek (telefon, fényképezőgép, tablet, iPad, villanyborotva, stb), több adapterre is szükségetek lehet.

Készítettem egy listát az alábbiakban a legnépszerűbb országokról, de egy teljes listát találsz itt.
Három villás (G típusú) adapterre itt lesz szükséged: Egyesült Királyság, Egyesült Arab Emirátusok, Belize, Burma, Kambodzsa, Ciprus, Észak-Ciprus, Gibraltár, Grenada, Hong Kong, Kenya, Malajzia, Málta, Mauritius, Észak-Írország, Omán, Qatar, Saint Lucia, Skócia, Seychelles-szigetek, Szingapúr, Sri Lanka.

Két villás adapterre (lyukkal a villákon, A típusú) pedig itt: Amerikai Egyesült Államok, Antigua & Barbuda, Bahamák, Barbados, Belize, Kambodzsa, Kanada, Kajmán-szigetek, Costa Rica, Kuba, Curacao, Dominikai köztársaság, Haiti, Honduras, Jamaica, Japán, Mexikó, Panama, St. Marteen, Tajvan, Trinidad & Tobago, Venezuela.

Adaptert és adapter készletet itt tudsz jó áron beszerezni.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.