Jogi nyilatkozat

1. A holidayblog.hu internetes oldal (továbbiakban: weboldal) tulajdonosa és üzemeltetője a Holidayshop Bt. (1182 Budapest, Háromszéki u. 22., cégjegyzékszám: 01-06-791168). Képviselője: Zöldi Anita

2. A holidayblog.hu használatának feltétele, hogy a felhasználó előzetesen elolvassa és elfogadja a jelen Jogi Közleményben foglaltakat. Felhasználó a weboldal használatával elismeri, hogy a jelen Jogi Közleményben foglaltakat megismerte, annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek fogadja el.

3. A weboldalon található tartalmak a Holidayshop Bt. szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, amelyekkel kapcsolatos felhasználási jogokkal kizárólag a Holidayshop Bt. rendelkezik. A tartalom bármilyen hasznosítására (pl. másolás, más weboldalon, blogban, szórólapon, stb. történő megjelenítés, akár átfogalmazva is) – a Holidayshop Bt.-vel történt, ettől eltérő, előzetes, írásban történt megállapodást kivéve – 100.000 Ft+ÁFA / nap felhasználási díj ellenében van lehetőség. A felhasználás tényét és formáját a Holidayshop Bt.-től írásban kell kérelmezni, melyet ugyanakkor a Holidayshop Bt.-nek nem kötelezettsége engedélyezni. A Holidayshop Bt. a felhasználási díjról számlát állít ki a felhasználó részére, és a fizetési kötelezettség fennáll abban az esetben is, ha a felhasználás kérelmezése és/vagy engedélyezése nem történt meg. A Holidayshop Bt. a szellemi alkotásainak szerzői jogi védelmét szükség esetén jogi úton érvényesíti.

4. A felhasználók a weboldalt kizárólag saját felelősségükre használják. A Holidayshop Bt. nem felel olyan kárért, amely a helytelen, hibás vagy hiányos tartalom következménye.

5. A Holidayshop Bt. a weboldalról elérhető, harmadik személyek által felhelyezett tartalmakra és internetes oldalakra mutató linkeket helyezhet el, azonban a harmadik személyek által elhelyezett tartalmakért és internetes oldalakért semmiféle felelősséget nem vállal, és nem felel ezen oldalak tartalmának használatából eredő kárért.

6. A felhasználó tudomásul veszi, hogy a Holidayshop Bt. nem felelős a felhasználó számítógépében bekövetkezett hibáért, vírus által okozott kárért vagy bármilyen adatvesztésért, továbbá a felhasználó számítógépéhez ill. hálózatához való jogosulatlan hozzáférésért.

7. A Holidayshop Bt. bármikor módosíthatja a jelen Jogi Közleményt. A felhasználó a tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Jogi Közlemény feltételeinek módosítása rá nézve kötelező.

Holidayshop Bt. adatai:
Székhely: 1182 Budapest, Háromszéki u. 22
E-mail cím: holidayshopbt@gmail.com
Cégjegyzékszám: 01-06-791168