Kapcsolat

Üdvözöllek!

Zöldi Anita vagyok, az oldal szerkesztője.

Több mint 15 éve foglalkozom utazással, ami alatt hihetetlen sok problémát kellett megoldanom, még több kérdést kellett megválaszolnom (melyek a mai napig kifogyhatatlanok), így megérett meg bennem az ötlet erre az oldalra, ahol az évek alatt felgyűlt gyakori kérdésekre adott válaszaimat, tippjeimet, saját magam vagy kollégák, utasok által megélt tapasztalatokat egybegyűjtöttem, és meg tudom osztani Veled.

Egy utazás, az azzal kapcsolatos készülődés sok kérdést felvethet az emberekben, különösen azokban, akik életük első külföldi útjukra, első repülésükre készülnek. Így ez az oldal inkább nekik szól, vagy azoknak a gyakorlottabb utazóknak, akik mégis egy-egy esetben elbizonytalanodnak, és szükségük van megerősítésre, további tanácsokra. Tehát ha vérprofi utazó vagy, nem biztos, hogy találsz itt újdonságot, de azért érdemes böngészgetned.

Bízom benne, hogy találsz majd hasznos infókat utazásodhoz, és az arra való felkészüléshez!

A cikkek, témakörök folyamatosan bővülnek, de ha szívesen olvasnál egy témáról, vagy nem találsz egy kérdésedre választ, nyugodtan írj nekem, igyekszem segíteni!

Szép napot Neked! 🙂

Anita
E-mail: anitazoldi83 (@) gmail.com