Szeptemberi úti cél ajánló: Ciprus

Ha a nyári szabadságodat csak szeptemberben tudod kivenni, vagy már nyaraltál egyet idén, de újra vágysz egy kis tengerparti feltöltődésre, mielőtt beköszönt az ősz, Ciprust ajánlom Neked. Szeptemberben szuper nyári időjárás van, 30 fok, elenyésző csapadék, napsütés, kellemes hőfokú tenger, egyszóval semmi nem állhat útjában egy felhőtlen nyaralásnak! Akkor is ideális a sziget, ha kisgyermekkel utazol, mert számos partszakasza finomhomokos és lassan mélyülő. Ugyanakkor nászútra is tökéletes, mert a napozáson és a fürdésen kívül is rengeteg közös élményt szerezhettek a ciprusi nyaralás alatt. Ha már rég túl vagytok a nászúton, de szeretnél pároddal vagy családoddal, barátokkal egy jót pihenni, nyaralni egy biztonságos szigeten, akkor Ciprusra nyugodtan eljöhettek.  További jó hír, hogy Ciprus északi és déli részére is lehet utazni személyi igazolvánnyal, nem szükséges útlevél.

Ciprus paradicsomi szigete természeti csodákban és történelmi emlékekben egyaránt gazdag. Ha nem csak heverészni szeretnétek, hanem kulturális látnivalókra is szomjaztok, akkor pont Nektek való a sziget,  hiszen az építészeti emlékek 9000 év és számos nép történelmét tükrözik. A több kilométer hosszú aranyhomokos tengerpart, simogató napsütés, kristálytiszta tenger, romantikus öblök mellett számos felfedezésre váró műemlék vár Benneteket Cipruson. Ciprusi utazási ajánlatokat itt találsz széles választékban.

Ha az eddigi években a Török Riviérán nyaraltatok, de idén nem szeretnétek oda menni (pedig teljes nyugalom van ott is), akkor érdekes lehet számotokra a sziget északi, török része. Itt található néhány olyan 5*-os szálloda, amely all inclusive ellátást biztosít, csúszdákkal rendelkezik, és közvetlenül a homokos tengerparton terül el. Árban pedig a Török Riviérához hasonló, kedvező, megfizethető. Észak-Cipruson az Acapulco Resortot, a Kaya Artemis Resortot és a Salamis Bay Conti Hotelt ajánlom nagyon jó szívvel! Itt tudtok Budapestről induló Észak-Ciprusi utakat böngészni.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.